Meer resultaten voor coachingsvaardigheden

 
 
coachingsvaardigheden
8 vaardigheden van een coach GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
GORTcoaching 8 vaardigheden van een coach. 8 vaardigheden van een coach. jul 4, 2011 Coach Werk, Coaching en Begeleiding, Goede Coach, Wat is Coaching. Een coach heeft zelfkennis, zelfvertrouwen en een authentieke en transparante werkwijze. De gecoachte staat centraal, niet hij of zij.
Basiscursus
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en meer oefening, kijk dan eens naar één van de volgende cursussen: Praktische Coachingsvaardigheden of Coachend Leidinggeven. Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen.
opleiding gecertificeerd coach
De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Handvatten bij oplossingsgericht coachen. Hieronder staan 10 vragen die je jezelf als oplossingsgerichte coach kunt stellen terwijl je als coach bezig bent. De vragen helpen bij de aansluiting op de gecoachte en maken het gesprek nuttiger: 10 vragen voor de oplossingsgerichte coach.
coach trainer opleiding
Training Communicatie En Coachingsvaardigheden Zwaartepunt.
Communicatie en Coachingsvaardigheden. Werkdruk en werkstress. De-escalatie en agressiehantering. Op maat trajecten. Haptonomisch benaderen en begeleiden. Begeleiden, verplaatsen en tillen. Haptonomie praktisch toegepast. HOME Zelfregie en Coachen Communicatie en Coachingsvaardigheden. Volg ons ook op.: Communicatie en Coachingsvaardigheden. Werkdruk en werkstress.
training seo sea
Opleiding Coachingsvaardigheden Bestuursacademie Nederland.
Zo kunt u uw coachingsvaardigheden oefenen en bent u straks in staat het beste in uw collegas naar boven te halen. Na deze training kunt u uw coachingsvaardigheden op effectieve wijze in praktijk brengen. U bent zich bewust van uw eigen vaardigheden, valkuilen en positie als coach, en u speelt daar effectief op in.
leidinggeven cursus
Coachingsvaardigheden Onderwijsadvies Training Universiteit Utrecht.
In de training oefenen de deelnemers zich in coachingsvaardigheden aan de hand van casuïstiek die zij zelf kunnen inbrengen. De training richt zich op de nieuwe relatie tussen docent en student, groepsprocessen en gespreksvaardigheden. Er zijn nog geen data gepland.
training coachingsvaardigheden
Opleiding: Praktische coachingsvaardigheden Millian.
29-08-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 17-09-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 08-10-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 31-10-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 06-11-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 22-11-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. Inloggen Wachtwoord vergeten Nog geen account? Alle Bedrijfsopleidingen en maatwerk aanbieders.
bosiet training
Cursus / Training Coachingsvaardigheden ExplainiT Specialist.
In deze boeiende training Coachingsvaardigheden ontwikkelt u onder professionele begeleiding uw persoonlijke coachingsvaardigheden. Op zeer concrete en praktische wijze krijgt u inzicht in het doel van coaching. Daarnaast werkt u aan uw eigen houding en aan uw persoonlijke vaardigheden, zodat u coaching effectief kunt hanteren.
training coachingsvaardigheden

Contacteer ons