Resultaten voor leergang coaching

 
 
leergang coaching
Loopbaanbegeleiding en burn-out coaching Solluna.
Loopbaanbegeleiding en Burn-Out Coaching bij Solluna. Solluna loopbaanbegeleiding en burn-outcoaching helpt mensen met hun loopbaan en burn-out om thuis te komen bij zichzelf en te leven en werken vanuit wat hen bezielt. Het mooiste geschenk dat je kan geven aan de wereld is wie jij werkelijk bent.
Coaching aan huis.
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm.
Opleiding Coach: word professioneel coach Schouten Nelissen.
Schrijf je in. Leergang Coach Opleidingstraject. Ik" wil aan de slag met mijn eigen leerthema's' als coach: ik ben als coach dan wel het belangrijkste instrument, maar ook mijn eigen belangrijkste tegenstander." Deelnemer Leergang Coach Quote. Populair deze maand. Ontdek de kracht van coaching.
Online krediet
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Zij zijn uitstekend in staat om u het vak bij te brengen. Deze leergang is volledig opgezet en geaccrediteerd volgens de richtlijnen van de EMCC. De EMCC wordt in Nederland vertegenwoordigd door NOBCO Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Als u deze opleiding volgt, wordt u direct voorbereid op de individuele certificering van NOBCO. Hiermee maakt u deel uit van de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland en Europa. U wilt uw coachingsvaardigheden versterken en zich als professioneel coach ontwikkelen. U heeft aantoonbaar HBO of WO-werk en denkniveau en een jaar praktijkervaring op het gebied van coaching.
leningen samenvoegen
Leergang Professioneel Coachen Coaching Academy International.
De Basisopleiding kan eventueel vervolgd worden door de Leergang Zelfbewust Coachen. De combinatie met deze Leergang is geaccrediteerd op Practitioner niveau. De Coaching Academy International is een van de weinige opleidingsinstituten in Europa die haar opleidingsprogrammas op alle vier de accreditatie-niveaus erkend heeft gekregen.
backlink
Praktijkleergang coaching Open Universiteit.
De praktijkleergang Coaching vanuit een positief psychologisch perspectief biedt een mix van praktische vaardigheden en academische kennis vanuit de positieve psychologie, steeds toegespitst op het coachingsvak. Kenmerken van de leergang zijn: focus op toepassing van wetenschap in de praktijk, vier bijeenkomsten van telkens een dag, begeleiding door professionele docenten en coaches.
garagepoorten
GITP leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerde coachingsopleiding GITP.
Doelgroepen leergang Coaching: opleiding tot coach. De leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd is bestemd voor coaches die zich verder willen professionaliseren en voor iedereen die van coaching zijn vak wil maken. U heeft minimaal hbo-niveau en 3 jaar werkervaring.
Leergang Coaching voor leefstijl en gezondheidsprofessionals Visiomacademie.
Leergang Leefstijlcoaching voor Diƫtisten. Samen Focussen op Leefstijl SFL training. Leergang Voeding voor leefstijl en gezondheidsprofessionals. Leergang bewegen, sport en leefstijl. Leergang Coaching voor leefstijl en gezondheidsprofessionals. Leergang Slaap, ontspanning leefstijl. Workshop Fit energiek zijn uit de serie Leefstijlcoaching in de praktijk.
Leergang Coaching voor Professionals SchoolvoorCoaching.
De leergang heeft me rust gegeven, voel me meer at ease, ook in schurende situaties. Ik kan de leergang van School voor Coaching zeker aanraden voor de professional die verdieping zoekt in zichzelf en het coachvak overweegt. De prettige opbouw van de leergang en de intense 3-daagse leerblokken komen echt binnen.
Opleiding: Leergang Coaching voor Professionals Springest.
Bekijk de top 10 gerelateerd aan Coach / Coaching.: Leergang Coaching voor Professionals. star 85, / 6.857 check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Verblijfskosten voor het volgen van deze leergang bedragen 1997, excl.

Contacteer ons