Op zoek naar training praktische coachingsvaardigheden?

 
 
training praktische coachingsvaardigheden
Deltatrainingen Praktische coachingsvaardigheden voor docenten en mentoren.
Resultaat uit je gesprekken halen. Praktische coachingsvaardigheden voor docenten en mentoren is een meteen toepasbare korte training waarmee je direct op school en thuis aan de slag kunt! In deze training worden theorie en praktijk afgewisseld, ik ga uit van praktijksituaties van de docenten.
coaching training
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en meer oefening, kijk dan eens naar één van de volgende cursussen: Praktische Coachingsvaardigheden of Coachend Leidinggeven. Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen.
samenvoegen leningen
Training praktische coachingsvaardigheden 1 dag GITP.
Training Coaching in 1 dag. Versterk uw praktische coachingsvaardigheden met NODA. Medewerkers stimuleren zelf oplossingen en ideeën te bedenken? Dat lukt met coaching volgens het praktische NODA-model. In de training Coaching in 1 dag krijgt u grip op de essentie van deze methode.
leningen samenvoegen
Training: Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken Springest.
In de training Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken train je met de basistechnieken en krijg je de grondbeginselen van het coachen uitgelegd. De verantwoordelijkheid om te groeien ligt voor een groot gedeelte bij de coachee: de coach stimuleert, faciliteert, begeleidt en analyseert, maar de coachee is verantwoordelijk voor de vervolgstappen die genomen worden.
temse
coachingsvaardigheden.
Cursus: Training Coachingsvaardigheden Springest. Op zeer concrete en praktische wijze krijgt u inzicht in het doel van coaching. In deze boeiende training Coachingsvaardigheden ontwikkelt u onder professionele begeleiding uw persoonlijke coachingsvaardigheden. Op zeer concrete en praktische wijze krijgt u inzicht in het doel van coaching.
Coach worden, iets voor mij? Training Schouten Nelissen.
99500, exclusief btw. Dit ga je leren in Praktische coachingsvaardigheden. Wat is coaching en wat kun je ermee in je dagelijkse werk? In deze training leer je anderen op een positieve manier in beweging brengen. Je ontdekt wat een coachende grondhouding is en leert wat je eigen talenten als coach zijn.
Opleiding: Praktische coachingsvaardigheden Millian.
Je ontvangt na afloop van je training tevens 6 maanden toegang tot het online platform van New Heroes. Maximaal aantal deelnemers. Stel uw vraag. 29-08-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 17-09-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 08-10-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden. 31-10-2018 Start opleiding: Praktische coachingsvaardigheden.
Training: Praktische coachingsvaardigheden Springest.
Ook particulieren factureren wij btw-vrij. group Maximaal 15 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 15 1 dag Post-HBO star 9 17 ervaringen Opleiderscore: star 90, Hartelijk Gefaciliteerd heeft een gemiddelde beoordeling van 90, uit 34 ervaringen. Persoonlijke coaching is voor mensen met drive en lef, mensen die meer willen en bereid zijn er écht iets voor te doen.

Contacteer ons