Resultaten voor deeltijd opleiding

 
 
deeltijd opleiding
deeltijd opleiding - Bootcamp Pro opleiding.
Denk hierbij aan fitness trainer A Fitvak a, fitness trainer B Fitvak b en diverse aanvullende opleidingen zoals een Yoga opleiding en een Bootcamp opleiding. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen bij het opstarten van je eigen bedrijf als personal trainer.
deeltijd opleiding - Compu Act Opleidingen.
Dan is er aandacht voor Object Georienteerd programmeren in JavaScript dat nog steeds gebaseerd is op prototypes, maar sinds ES6 geprogrammeerd wordt met classes en objects. De JavaScript object orientatie is daardoor meer in lijn met wat gebruikelijk is in andere talen.
HAN Deeltijdstudies HAN.nl.
Alle Open Avonden deeltijd. Selecteer een type opleiding. 06-11 HAN en installatiebranche bundelen krachten in nieuwe deeltijdopleiding. 01-11 Studenten Techniek presenteren 1ste resultaten HP-Launch. 01-11 Zutphense winkeliers worden toekomstbestendig. Geen recht meer. Maak dan gebruik van het Levenlanglerenkrediet. Deeltijd studeren bij de HAN.:
heftruck reachtruck opleiding
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Deeltijd / 10 maanden. Via contractactiviteiten van de opleiding Leraar Basisonderwijs, ondersteunen we organisaties met scholing en begeleiding, zoals maatwerk, gecertificeerde cursussen en post-hbo-opleidingen. Wil jij jouw vaardigheden ontwikkelen om het rekenonderwijs van jouw school te verbeteren? Kies voor de post-hbo-opleiding Co├Ârdinator Rekenonderwijs. Deeltijd / 9 maanden.
Marketing en communicatie
Deeltijdopleiding Docent Dans/Euritmie.
Deeltijdopleiding Docent Dans/Euritmie. De deeltijdopleiding kent dezelfde opbouw als de voltijdopleiding, maar heeft een andere planning. Van deeltijdstudenten wordt ook meer zelfstudie verwacht. Op basis van levens en beroepservaring van de deeltijdstudent kunnen individuele leerlijnen worden uitgezet. De informatie over de deeltijdvariant van de opleiding Docent Dans/Euritmie wordt later dit jaar nog uitgebreid.
logistiek
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Laat het met deze opleiding bewaarheid worden. Ben je geïnteresseerd in en betrokken bij mensen en hoe ze functioneren en hoe je ze kunt ondersteunen? Zit dienstbaarheid en hulpvaardigheid in je genen en wil je meer verantwoordelijkheid en verdieping in je vakgebied. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool word je een resultaatgericht jurist.
seo opleiding
Deeltijd studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.
prince2 opleiding
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Associate degree Tweejarige opleiding, tussen mbo-4 en hbo in. Bachelor Vierjarige hoger beroepsopleiding hbo. Master Vervolgopleiding op een bachelor. Inholland Academy: voor de werkende professional. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer 40 uur per week. Deeltijd Parttime studeren.
business coach opleiding
Avans Deeltijd Deeltijd Bachelor Associate degree-opleidingen.
De eerstvolgende Open avond deeltijd vindt plaats in s-Hertogenbosch op donderdag 6 december vanaf 18.00 uur. Schrijf je nu in. Maaike Neeter Communicatie De studenten van de opleiding communicatie zijn zo divers. De leeftijden lopen uiteen van 20 tot en met 50.
hatha yoga opleiding
Deeltijdopleidingen overzicht op HBO of Universitair niveau.
Brabantse werkende leert veel bij in deeltijd. 23 procent van de werkenden die in deeltijd een opleiding bij een hogeschool volgen, volgen die opleiding aan een Brabantse instelling. En dat terwijl de Brabantse beroepsbevolking zon 15 procent van het Nederlandse totaal is.
marketing opleidingen

Contacteer ons