Resultaten voor vergaderruimte huren amsterdam

 
 
vergaderruimte huren amsterdam
Vergaderruimte Amsterdam huren The Office Operators.
Bent u op zoek naar de perfecte meetinglocatie? Boek dan een compleet verzorgde vergaderruimte in Amsterdam en ga enkel en alleen voor topprestaties. Wij zijn van mening dat een vergadering, training of workshop alleen succesvol is in de juiste omgeving.
Zaalverhuur
Vergaderen in Amsterdam Amsterdam Art Center Gratis parkeren Tip! Amsterdam Art Center. Vergaderen in Amsterdam Amsterdam Art Center Gratis parkeren Tip!
Het Amsterdam Art Center beschikt over een groot, gevarieerd aanbod van vergaderzalen met fijn daglicht. De verschillende stijlen van de inrichting van vintage tot zakelijk, van speels tot creatief Atelier Maasdam bieden elk een andere sfeer om te vergaderen in Amsterdam.
stofzuiger
Vergaderruimte Amsterdam Vergadercentrum De Meervaart.
U bent op zoek naar vergaderruimte in Amsterdam. Wist u dat de Meervaart behalve theater en congrescentrum ook een uitstekende vergaderlocatie is? Naast onze twee theaterzalen beschikken wij over een tiental vergaderzalen die ruimte bieden aan twaalf tot honderdtwintig personen.
opslagruimte amsterdam
Vergaderruimte huren in Amsterdam? Aristo Accommodaties.
De gastvrijheid van Aristo geeft onze vergaderzaal iets extras. Wanneer je een vergaderruimte huurt bij Aristo Amsterdam ben je verzekerd van een professioneel meetingcenter: gastvrije ontvangst en duidelijke bewegwijzering naar de vergaderruimte. Je kunt bij Aristo een vergaderzaal huren voor kleine groepen, maar ook een conferentiezaal voor 200 personen is een optie, uiteraard in een opstelling naar jouw wens.
Vergaderruimte Amsterdam, vergaderruimte huren Amsterdam.
Schepen en rederijen. Wilt u een vergaderruimte huren in of in de omgeving van Amsterdam? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte in regio Amsterdam. U vindt tevens diverse ruimtes nabij het centrum, snelweg, centraal station, etc. Een vergaderruimte gevonden?
Vergaderlocatie in Amsterdam aan het water. Vergaderen in Amsterdam Centrum op het Prinseneiland. De Kleine Werf voor al uw vergaderingen, trainingen en workshops.
Inspirerende vergaderruimte om te vergaderen in Amsterdam. De Kleine Werf is een schitterende vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam met openslaande deuren naar het terras en grote ramen met uitzicht op het karakteristieke Bickers en Realeneiland. De 17e-eeuwse sfeer en de unieke vergaderplek in Amsterdam maken de Kleine Werf tot een inspirerende vergaderruimte, waar je in alle rust kunt vergaderen of brainstormen.
Vergaderen In Amsterdam Koetshuissloten.nl.
Met de trap naar boven kom je op de lichte vergaderruimte. Het Koetshuis in Amsterdam biedt plaats aan maximaal 13 personen. De vergaderruimtes zijn voorzien van wifi, beamer en projectiescherm, twee flipcharts en twee espresso/cappuccino-machines. De grote tafels in de vergaderruimte boven kunnen uit elkaar worden geschoven bij kleinere groepen en uiteraard kan de keuken beneden ook als vergaderruimte of overlegruimte dienst doen.
Vergaderruimtes In Amsterdam Regus NL.
Opnieuw zoeken vanaf hier. Meer informatie over onze locaties in Amsterdam. Bel ons nu op: 0800 020 2000. Opties voor een vergaderruimte. Vind praktische, professionele ruimte om te voldoen aan uw wensen waar u dat nodig heeft. In de buurt van het station, in de buurt van uw klant, ergens centraal voor de regionale medewerkers allemaal on demand en per uur beschikbaar.

Contacteer ons