Resultaten voor training coachingsvaardigheden

 
 
training coachingsvaardigheden
training coachingsvaardigheden
coachingsvaardigheden
training coachingsvaardigheden
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en meer oefening, kijk dan eens naar één van de volgende cursussen: Praktische Coachingsvaardigheden of Coachend Leidinggeven. Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen.
training gesprekstechnieken
Training praktische coachingsvaardigheden 1 dag GITP.
Na de trainingsdag krijgt u ondersteuning met tips om het geleerde verder te integreren in uw coachingsvaardigheden. Exclusief toegang tot online leeromgeving. Voor, tijdens én na de training Coaching in 1 dag heeft u exclusief toegang tot de online leeromgeving van GITP.
cursus Training
Vergelijk 20 Coachingsvaardigheden opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
2 dagen Opleiderscore: star 87, Holland Opleidingen Groep BV heeft een gemiddelde beoordeling van 87, uit 3 ervaringen. MBO Training Coachingsvaardigheden. Amsterdam, Arnhem en 8 andere regio's.' Doelgroep Deze training is ontwikkeld voor iedereen die meer rendement uit coaching willen halen.
training coaching
Opleiding Coachingsvaardigheden NOBCO EMCC Blankestijn Partners.
De training bestaat uit zes dagdelen training zie inhoud. Er wordt gewerkt met een groep van maximaal 10 deelnemers. Binnen de opleiding werken de deelnemers gericht aan hun persoonlijke leerdoelen. De werkwijze is praktisch: leren door doen. De deelnemers krijgen feedback op hun handelen als coach en het effect hiervan op de ontwikkeling van de coachee. Er wordt voortdurend gewerkt op twee lagen: enerzijds zijn de deelnemers leerdoelgericht bezig met hun eigen ontwikkeling als coach, en anderzijds leren zij anderen coachen in hun groei en ontwikkeling. Na elke opleidingsbijeenkomst ontvangen de deelnemers een praktijkopdracht om met het geleerde in de praktijk aan de slag te gaan. De ervaringen met de praktijkopdracht worden in de volgende bijeenkomst besproken. Zo wordt binnen het opleidingstraject voortdurend aandacht besteed aan de transfer van het geleerde naar de werksituatie. Het doel van de intervisie is.: Elkaar ondersteunen bij het leerdoelgericht werken aan de eigen POPs.; Verder oefenen met coachingsvaardigheden.;
commerciele vaardigheden training
Coach worden, iets voor mij? Training Schouten Nelissen.
99500, exclusief btw. Dit ga je leren in Praktische coachingsvaardigheden. Wat is coaching en wat kun je ermee in je dagelijkse werk? In deze training leer je anderen op een positieve manier in beweging brengen. Je ontdekt wat een coachende grondhouding is en leert wat je eigen talenten als coach zijn.
coaching training opleiding
Opleiding Coachingsvaardigheden Bestuursacademie Nederland.
Zo kunt u uw coachingsvaardigheden oefenen en bent u straks in staat het beste in uw collegas naar boven te halen. Na deze training kunt u uw coachingsvaardigheden op effectieve wijze in praktijk brengen. U bent zich bewust van uw eigen vaardigheden, valkuilen en positie als coach, en u speelt daar effectief op in.
personal trainer breda kosten
Training Coachingsvaardigheden Boertien Vergouwen Overduin.
Tijdens de trainingsdagen heb je zowel de positie van coach als die van gecoachte, zodat je ook het effect merkt van de verschillende stijlen en vaardigheden. Een zeer effectieve training waarmee je je coachingsvaardigheden en je eigen coachingsstijl sterk ontwikkelt.
training leiderschap
Cursus / Training Coachingsvaardigheden ExplainiT Specialist.
In deze boeiende training Coachingsvaardigheden ontwikkelt u onder professionele begeleiding uw persoonlijke coachingsvaardigheden. Op zeer concrete en praktische wijze krijgt u inzicht in het doel van coaching. Daarnaast werkt u aan uw eigen houding en aan uw persoonlijke vaardigheden, zodat u coaching effectief kunt hanteren.

Contacteer ons