Meer resultaten voor verhuur vergaderruimte

verhuur vergaderruimte
Vergaderruimtes Vechtclub XLVechtclub XL.
Vechtclub XL beschikt niet alleen over vaste werkruimten maar ook over twee vergaderruimten en een grotere presentatieruimte met podium. Deze drie ruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een geslaagd evenement. Aanmelden als huurder. De twee lichte vergaderruimtes gesitueerd boven het restaurant zijn industrieel en rustig van aard.
duo rolgordijn
www.keringhuis.nl Vergaderruimte huren.
Entreeprijzen Individuele bezoekers Kids en jongeren Groepen Vergaderruimte huren Zakelijke bezoekers. Shop Route Nieuwsbrief Vacatures Pers Persfoto's' FAQ Sitemap. Guided Tours Symposia Price List Restaurant Directions Press FAQ. Zoekt u een unieke locatie voor uw bijeenkomst? Kom eens naar het Keringhuis.
wissellijsten
Lokaalverhuur en vergaderruimte in Utrecht? Learnwise. LearnWise.
Lokaalverhuur en vergaderruimte Utrecht. Je zoekt een vergaderruimte in Utrecht of een ruimte voor trainingen, opleidingen of een seminar? Dan ben je bij LearnWise aan het juiste adres. LearnWise biedt een professionele leeromgeving met een hightech infrastructuur tegen een aantrekkelijke prijs. Wij verhuren lokalen tot 25 werkplekken inclusief volledig geïnstalleerde pcs of laptops met de door jou gewenste software. Ideaal voor IT-trainingen, opleidingen en cursussen. Geen pcs nodig? Lokaalverhuur zonder pcs is natuurlijk ook mogelijk. Wij zetten de tafels en stoelen in de door jou gewenste opstelling. Verhuur van vergaderruimtes.

In het gebouw van De Pure Keuken bieden we een vergaderruimte aan, die per dag te huren is. De ruimte biedt in de grootste opstelling 24 zitplaatsen en er zijn diverse extra faciliteiten aanwezig voor gebruik. Heb jij interesse om de vergaderruimte te huren?
Sskw Verhuur.
Te huur zijn: beamer, laptop, geluidsinstallatie, scherm, flipover, buttonmachine, camcorder, overheadprojector. Voor meer informatie zie de folder Verhuur van ruimte apparatuur. Behoefte aan een ruimte om te vergaderen of een cursus te organiseren? Wij verhuren vergaderruimtes, werkkamers en een computerlokaal. In het pand Spuiweg 89 is ruimte op de begane grond en op de 1e etage. In het pand Singel 395 gaat het om 5 gedeeltelijk gemeubileerde kantoorruimtes incl. wifi, in grootte variërend van 11 tot 23 m2. De kamers zijn geschikt als werkplek voor één of twee personen, of als kleine vergaderruimte.
Verhuur vergaderzaal sportserviceveenendaal.nl.
Verhuur gymzalen / sporthallen. Tarieven gymzalen / vergaderzalen / sportzalen. Overzicht gymzalen en sporthallen. Week van de Sport. Genomineerden en winnaars Sportgala 2016. Aanmelden oud winnaars Sportgala. Vergaderzaal Sporthal West. Heeft u een accommodatie nodig voor: vergaderingen, cursussen, workshops of evenementen? Huur dan onze mooie vergaderlocatie in Sporthal West. Stuur een e-mail naar [email protected] Veenslag 70, 3905 SL Veenendaal. 1 vergaderruimte geschikt voor 30 personen.
De Vergaderruimte De mooiste vergaderlocaties op een site!
De juiste vergaderlocatie vinden is niet altijd eenvoudig. Naast de omvang en uitstraling zoek je naar een centrale locatie, en je hebt wellicht behoefte aan speciale voorzieningen.Via deze pagina kun je eenvoudig een goede vergaderruimte vinden tegen scherpe tarieven, met altijd up-to-date informatie over de beschikbaarheid.
Verhuur vergaderruimte Uniek vergaderen in Midden Nederland.
In de vergaderruimte beschikken we over de modernste apparatuur, en er is wifi in het gehele gebouw. We bieden u uitstekende faciliteiten, waaronder eigen parkeergelegenheid, een rokersruimte, een heerlijke keuken en een mooie tuin. De verhuur van onze vergaderruimte kan een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen omvatten.

Contacteer ons